Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vm93hun

    aktív tag

    válasz markknight #129343 üzenetére

    Erre a PS3-as CoD MW bundle jó alapot teremt annak, akinek van erre elég ideje (vagy pénze, ha minden kötél szakad alapon bíróságon érvenyesítse az igazát).

    A hiba a következő: 2018-ban jött az a platformfrissítés a PSN-re, hogy a felhasználónév átnevezés lehetséges legyen. PS felhasználónév átnevezéskor A MW2 esetében az online eredmények nem kerülnek elmentésre (nulláról indulsz minden indításnál), a MW3 esetében meg egy "Communication with the Activision servers has been interrupted." hibaüzenet miatt nem tudsz online játszani. Utóbbi esetben szó sincs arról, hogy már nem élnének a szerverek, sőt, továbbra is találni tele lobby-kat. Ugyanezek a hibák egyébként akkor is fennállnak (csak ezt már b@sztak leírni PS support oldalon), hogy ha 2018 után regisztrált fiókkal akarnál játszani ezekkel a játékokkal, mert a platformfrissítés miatt már egy "átnevezett" struktúra szerint jön létre a fiókod, így nem szükséges átnevezni ahhoz, hogy ezek a hibák fennálljanak. Tapasztalatból mondom, mert nekem 2019-ben jött létre a fiókom, ami előbb lett átnevezve, minthogy a MW2-vel elkezdtem volna játszani, de visszanevezés után sem lett jó.

    Acti és Sony supporttal nem tudtam dülőre jutni, hogy működjön a játék. Acti oldalon a Zaire-ból supportáló "Stewart F" álnévbe csomagolt Abu Abdullakh Akimbo Ungabunga-nak háromszor kellett átfogalmazni a mondanivalómat, hogy megértse mi a probléma, mert leragadt annál, hogy "can't save" akkor biztos a konzolommal van a baj, így reseteljem a rendszert és/vagy formázzam újra a HDD-t. Ezen lépéseket is megtettem az ő kedvéért, (bár tudtam, hogy ezzel nem fog meggyógyulni, mert az ő hálózatukban van a probléma) erre a hírre lezárta az ügyet annyival, hogy a játék életkora miatt nem tudnak megfelelő erőforrást biztosítani a hiba javítására. Sony is letudta az ügyet annyival, hogy "mivel régi játék, ezért nem működik a mentés". Így elengedtem, (megj. lemezes játék volt a MW2, így nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget).

    Digitális refund-ra ez a fő mondás a PS support oldalon a játékok vonatkozásában:

    "After purchasing this type of content through PlayStation Store, you have 14 days from purchase to request a refund. If you have started to download or stream the purchased content, you will not be eligible for a refund unless the content is faulty."

    Tehát, ha van egy csomag, amely 3 játékából 2 nem működik úgy, ahogy eredetileg kéne, akkor az elég indok kell legyen a faulty content-re való hivatkozásra - mondom mégegyszer: aktívak az online szerverek.

    Amúgy emiatt az átnevezéses probléma miatt csak a CoD-ok produkálnak súlyos problémákat. A BlackOps 1-nél a MW2-höz hasonlóan resetelődnek a Stat-ok, a kedvencem meg az, hogy a BlackOps 2 már a Treyarch logo-ba belepusztul, ha online állapotban indítod a játékot.

    Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.

Új hozzászólás Aktív témák