Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    válasz .LnB #23676 üzenetére

    A PS iránt nagyobb a kereslet ez mindig így volt és így is lesz. Tekintettel arra, hogy milyen múltja , jelene és jövője van a brandnek. De összességében a jobb árazás miatt több embernek vált elérhetővé az Xbox. (MO-ról beszélünk). A magyar vásárló pedig árérzékeny érthető okokból.

    Ettől függetlenül ha megnézed, sok esetben olyan casual felhasználó is választotta pl az All-Digital XONE-t aki azt se tudta, hogy mi az. Csak beleugrott mert olcsó.

    Az is egyértelműen látszik, és érződik, hogy a SONY tökéletesen építette fel a PS4 körül a hype-ot az AAA játékokkal amikbe belefektettek. Valahol ez csapódik most le, hogy még több ember akar magának launchkor új konzolt. Mert mindenki elhivatottan várja az új exkluzív játékokat. Hozzáteszem teljesen jogosan, mert nem volt másik játék , platform ami közel azonos minőséget tudott volna produkálni az elmúlt 7 évben.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák