Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz thomasa #3037 üzenetére

    szép dolog az optimizmus, csak épp addig tart míg egyszer te is koppansz :) maradjunk annyiban, hogy a magyar postának nem véletlenül lett olyan a híre, amilyen....a tracking nélküli csomagok alapból szabad prédának minősülnek, a trackingel ellátott csomag sem jelent értékbiztosítást ugye. Ha meg van értékbiztosításod, azt is kimgayarázzák, hogy csak szökőévben telihold idején bekövetkezett balesetekre érvényes.
    Gondolom az eu is azért indított vizsgálódást pár éve, mert minden annyira jól megy (kiugróan visszamaradott volt a magyar internetes vásárlási kultúra az uniós átlaghoz képest, készült egy tanulmány és kibukott hogy a magyar ember azért nem rendel annyit neten, mint pl a német társa, mert kimutathatóan bizonytalanabb az áru kézhezvétele).

    Nekem még szerencsére nem tűnt el nagyobb értékű cuccom, de volt hogy a postán úgy kellett átvennem, hogy a széfből hozták ki a motyót....kérdeztem, ennyire bíznak meg benne, hogy nem kél lába? igen, ennyire - volt a válasz. Lehet én vagyok túl pesszimista, de nekem a tejszínhabot, hajcsatot, kifestőt és üdítőt árusító postáról nem épp a professzionalizmus jut eszembe......

Új hozzászólás Aktív témák