Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Misike #10843 üzenetére

    Hát, pedig szerintem sok dologban nincs igazad:

    - a DVD-t ez is fölskálázza neked 1080p-re is akár, ezt a menüben be tudod állítani
    - az NTFS támogatásának hiányáról többször is írtunk itt, ha rákeresel/rákérdezel, akkor erre a lékre nem futottál volna rá (egyébként nyilván nem véletlen, hogy nem támogatott, másolásvédelmi okai vannak - a PS3 Media Server sem hivatalos, a Sony által nem jóváhagyott megoldás).
    - a PS3 Media Server (és nem center) program valóban nagyon jó és nem kell vezetékes hálózatnak lennie hozzá a lakásban és mégcsak kábelt sem kell húznod a gép és a PS3 közé, elég ha van egy wireless router-ed és a PC-ről (laptopról is akár) simán meg tudod osztani az 5-10-15-20 GB-os .mkv-idat is akár, mérettől függetlenül. Mindemellett még konvertálnod sem kell semmit és feliratot sem kell beleégetned semmibe, mert kezeli azt.
    - nekem jelenleg is föl van másolva egy 6 gigás HD-rip a PS3 vinyójára, wireless hálózaton másoltam fel, egyszer nem szakadt meg másolás közben és nem is tartott vészesen sokáig átmásolni
    - a BD filmek árával szerintem akkor is tisztában voltál, amikor megvetted a PS3-at, úgyhogy ez sem hiszem, hogy valós érv lenne.

    Alapvetően a PS3 játékkonzol, de mellette hasznos média központ is, az elsődleges funkciója a játék, a felhasználók 95%-a emiatt veszi. Ha olvasod a fórumot, kérdezel, akkor nem érhetnek ilyen meglepetések. Ezen felül úgy érzem, hogy nem is mindent úgy csináltál, ahogy kellett volna, ezért nem is működött úgy, ahogy elvártad volna. Egyszer kell mindent rendesen beállítani és utána nincs vele munka.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák