Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    válasz R1per2 #14792 üzenetére

    "Ilyen erővel visszatérhetnénk C64-re a Wizard of Wor-ra is. Tudomásul kéne venni, hogy nem minden a frame per sec és a sebesség. Szerintem sokkal nagyobb élményt jelent egy motion-capture technikával modellezett mozgással mozgó katona, amint fedezékből kilőve próbál leszedni, minthogy négyszögekre vadásszak és cikázzak mint molylepke a villanykörte körül."

    Olvastam egy forumozó társunknál valami hasonló aláírást:
    "Én még mindíg úgy vagyok, mint az egyszeri gamer...nehogymá a játékélmény legyen a fő, minek az?Inkább a graf. legyen ultrabrutál!"

    Úgy látom megkezdődött az ősöreg pc huszár szöveg, miközben megy a konzol hardverszapulás.. :U

    A konzolos társadalomnak is megvan az előnye, míg a PC is nagy játékos platform, akkor is ha mindenki temeti. Ennek a két végletnek el kellene férni egy polcon, nem kellene mindig egymásnak ugrani! Dreamcast-en egy fan haverom játszotta a q3-at olyan patch-el amivel a pc-s társakhoz lehetett kapcsolódni.. gondolhatjátok! :DDD Mindegy kinek adtuk a joyt mindig meghalt, pedig sok konzol és joy pártit ismertem annó.

    Az ősöreg STUFF-okat nem kellene szapulni, elég elismerni! Mai napig fel van telepítve az SC1, pedig már rég a 2.rész bétájával játszok, windows7 alól..

    Azért elmesélném még neked DM-FAN, hogy a ps3 gép mégis csak elképesztő teljesítménnyel bír, keményen tesztelemés főleg az újabb címek (cod-ok, uncharted2, assasin creed2, gow3 újra, stb), és qvajó a hardver, nem is beszélve a GPU képességeiről! Annyira, hogy már majdnem az összes munkatársamnak be kellett szereznem egy-két cím miatt néhány gépet, szóval van tapasztalatom. Lenyűgöz a határ amit a sony húzott anno a hardvernek. Az hogy ilyen felgyorsult a tempó és talán rövidül a konzolok életideje, megint elfogadható!
    Jelenleg aki szeretne olcsón igazi "játékgépet" az szerintem vegyen PS3-at!

    Ennyiből max egy jobb VGA jön ki.

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák