Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vhunor

    őstag

    válasz DM-Fan #16755 üzenetére

    A Mafia 2 demója lehet, hogy egy jóval korábbi buildre épül, mint a másik két verzió, legkésőbb a végleges játék megjelenésekor kiderül. Mondjuk ez is gáz, csak nem a konzolra nézve :) .

    Igen, lassan 60-80 ezerből össze lehet rakni egy ilyen PC-t, de attól még nem lesz rá MGS, Uncharted, Heavy Rain, Last Guardian, FF XIII ésatöbbi. PC-vel ellentétben az sem érdekel, ha szárított molylepke van a PS3 házán belül, amíg olyan játékokat tudok venni hozzá amik érdekelnek és más platformon nincsenek, valamint kielégít a nyújtott audiovizuális szint. És mint írtam, nekem ez még mindig bőven elég. Kevés kivételtől eltekintve évek óta borzasztóan rossz irányba tart a játékpiac, ha egy mai kölyköt leütetnék a Day of the Tentacle, Discworld, Goblins elé, az első feladványon nem jutna túl, ellenben hallgathatnám, hogy milyen alacsony a felbontás :) . Egyfelől pont azért szeretem a Sony gépét, mert itt még van egy maroknyi fejlesztőcsapat, akikből nem veszett ki teljesen a kreativitás.

    Teljesen megértem a te álláspontodat, talán még igazad is van, de ehhez a témához más szemszögből közelítünk, ezért nekem is igazam van :)) .

Új hozzászólás Aktív témák