Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz knorbi77 #20293 üzenetére

    Szerintem inkább zöldség, amit írtál.

    Egy olyan alaplap-CPU-memória kombó simán megáll 100 eFt-ból, ami szirré-szarrá alázza a PS3-at minden tekintetben (nem kell ehhez négymagos proci, az adatlapom alatt látható konfig már 2 éves múlt és lazán odaveri a PS3-at, de az enyémnél olcsóbb PC is simán megteszi ezt). Egy HDD meg egy olvasó meg ugye már nem komoly tétel, ahogy egy egér-billentyű kombót is megkapsz 2-3 eFt-ból, ráadásul azokat örökölheti a későbbi konfigod is, szóval igazából azzal nem is érdemes számolni. A megjelenítő meg ugye kell a PS3-hoz is.

    "Ráadásul egy konzol 5 évre biztos csúcsgép, míg a pc-t évente kell cserélni ha haladni akarsz az igényekkel, ja és persze karbantartások, telepítés és stb.Sok gonddal jár."

    Ez hatalmas bullshit:

    Nem tudom milyen géped lehetett, ami 1 év alatt annyit vesztett a teljesítményéből, de mint említettem, nekem a harmadik évét kezdi a gépem és még most sem érzem kevésnek. Persze, van már olyan játék, aminél vissza kell venni very high-ról high-ra a beállításokat, de még így is lazán megy a játékok többsége fullHD-ben, pedig a VGA-m is csak középszerű. Még legalább 2-3 évet kisajtolok ebből a konfigból, ami azt jelenti, hogy 4-5 éves lesz, mikor csereéretté válik. Az előző konfigommal is pont ez volt a helyzet. Telepítések, karbantartások? Kb. egy éve van fönn a jelenlegi oprendszerem, soha nem volt semmi baja, automatikusan frissít, semmi dolog nincs vele. A játékokkal sem, már ha nem warez-t használsz.

    Ellenben ha megnézzük a PS3-at, ami ugye 2006. év végén debütált, az azt jelenti, hogy most 4 éves a konzol és már másfél-két éve mondjuk (sőt, már a megjelenéskor lehetett tudni, hogy a GPU kevés lesz), hogy gyenge és sírnak a felhasználók, hogy a Sony nem ezt ígérte, hanem 1080p-s játékokat és folyamatosan bővülő funkciókat. Na, ebből kb. semmi nem lett igaz. Most verhetné magát a 3D-támogatásra. Na, kb. ez az, ami a userek 1%-át hatja meg, pont most volt egy kiterjed cikk arról, hogy még az USA-ban sem megy a 3D-TV.

    Ezen túlmenően nézd már meg a PS3-ra mostanság megjelenő címeket. Jellemzően 1024x768-as, vagy 800x600-as felbontásban futnak a címek és ott is csak 25 körüli FPS-sel. Szerinted ez elfogadható egy HD-konzolnak nevezett géptől? Mert szerintem nagyon nem!

    Szóval majd meglátod 1-2 hónap múlva, hogy erősen megbánod azt a kijelentést, hogy többet jó gépet nem veszel. Elég csak gyors egymásutánban megnézned egy játékot egy középszerű PC-ről, majd a PS3-ról ugyanazon megjelenítőn. Össze fogod csikarni magad.

    A BD-dióda átlag élettartama kb. 2.000 óra.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák