Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Tegla80 #38422 üzenetére

    TV vagy telefon mellé.

    Nem hiszem, hogy nem érted a lényeget. Miért akarod ezeket beleszámolni? Az áramot nem akarod, amit fogyaszt? Vagy a gázszámlát, mert nem hidegben játszom? Mind a TV-t, mind a netet egyébként is fizettem volna (úgy, ahogy eddig is fizettem). Semmi nem változott, csak annyi, hogy kaptam egy PSV-t 30.000 Ft-ért. Semmivel nem nőtt a havi terhem a PSV árán kívül. Semmi plusz extra szolgáltatásom nincsen, semmire nem vállaltam hűséget, amire egyébként se vállaltam volna.

    ezek mennyik is pluszban??

    Milyen pluszba? Nem azért kötök netet, hogy legyen PSV-m. Semennyik pluszban, ugyan annyi (sőt, igazából még olcsóbb), mint tavaly.

    a szolgáltatók bedobnak 1 ilyet,h "milyen olcsó",mert nem az.

    Az, hogy valaki hülye, és azért köt TV és/vagy Netet, hogy kapjon olcsóbban konzolt, az egy dolog. Az meg, hogy nekem amúgy is van, mert KELL, és mellé megkapom a lehetőséget, hogy 30K-ért vehessek gépet, az meg megint a másik.

    Szerinted ésszerűbb lett volna, ha meghosszabbítom a netet, ugyan annyit fizetek, mint így, majd elsétálok, és veszek 56K-ért egy Vita-t? Mond, hogy a válaszod nem...kérlek, mond, hogy nem vagy teljesen reménytelen.

    Mellesleg sikerült elintéznem az új netet telefonon, így 8-10 munkanapon belül Vita tulaj leszek. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák