Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    Reagálnék én is a dolgokra. Mivel nincs alap ezért én is csak dobálózok, azt majd kiderül év végén kinek lett igaza :)
    Az biztos, hogy a store ha meg is újjul, mert a ps4nek egyéb menüpontok stb fog kelleni, de én szerintem az azért erős túlzás engedni fogja neked tárazgatni a ps4es címeket egy ps3on. Alapból nem is lenne képes futtatni a játékot, ergó ha engedi letölteni akkor már felrakni is. Ez valahol ki lesz lőve valamilyen beállítással, hogy ps3 tulaj csak ps3ig férjen hozzá. Látni láthatja, de letölteni már nem fogja tudni.

    Ez ilyen letöltöm ps3on a ps4emre a plusom tartalmakat és akkor csak indítani kell, ez hülyeség is, mert minek intézzem a dolgokat ps3ról mikor ott a 4. Amiben alapból ezerszer gyorsabb lesz a net is.

    Ez tök egyszerű lesz, plusba bekerülnek a ps4es tartalmak, de nem a ps3as tulajok kedvéért, hanem a ps4-kért.

    A másik kérdés a ps3-ps4 közös játék. Ez a legvitatotabb szerintem. Mert... ha megoldják és pl egy ps3as játékot gaikai-on keresztül tol vki, másik meg rendes ps3ról ugyan azt a címet akkor ezek alapján mennie kéne...csak éppen ott már lehet nem azon a szerveren át megy a kapcsolódás mivel a gaikai-ban kérdés milyen támogatás lesz.
    + mivel a ps3 tulajnak nem kell plus a netes játékhoz, a 4esnek meg igen, kérdés ez okoz-e valamilyen szinkronizálási gondot.

    Csak megint picit hülye a megközelítés, mert akinek van ps4-e az nem fog ps3as címekkel játszani...PS4-en hangsúlyozom. Nem azt mondom nem játszik többet ps3as címekkel nosztalgiaként, de nem ps4en. Az akkor visszaül a ps3 elé és játszik ha akar neten keresztül. Ergó megolva a gond.

    Szóval ps3 ps3 játékokra, ps4 ps4 játékokhoz. Kár kombinálni, mert aki ps4en akar majd ps3as játékokat tolni, az akkor vagy utólag miért adta el a ps3-t vagy minek vett ps4et ha nem az új címekkel játszik.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák