Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz DM-Fan #44298 üzenetére

    Most ilyen elven, a microsoft sem kompatibilis visszafele az xboxal. Sőt a One semmit nem ad meg azért, hogy játszani tudjál a 360-as címekkel, a Sony legalább igyekszik megoldani ezt.

    Szerintem amúgy jóval több, mindent megtudtunk a Sony terveiről meg minden mint a Microsoftnál.
    Sony elmondta mi lesz a plus-sal, mi lesz a használt játékokkal, bemutatta hogy néz ki a konzol, a joy...háttérszolgáltatások..ráadásul olcsóbb is egy 100-al a PS4.

    Elég sok minden kiderült róla és most arra nem fognak már alapozni, hogy kinek kell ps3. Addig lesz húzóágazat amíg kijön a 4. Támogatás lesz persze minden, de most ha meghalna a ps3-m kb decemberben. Biztos nem vennék megint 1et, hisz minek.
    Amint kijön a ps4 és megveszem már nem fogom használni a ps3-at úgy sem. Ha meg megoldják rendesen a régebbi ps3 címek használatát akkor meg mindegy.

    Amúgy szerintem itt van kis félreértés az emberekben. A ps4 nem fogja lejátszani a ps3-s lemezeket szerintem. Ő visszafele támogatottságról a Gaikai-ra alapoz. Ergó szerintem ami pluson van cucc, még talán menthető és áthozható felhő futtatásban Gaikai-ra, de maga a lemezes futtatás kuka. Szerintem!!! Mert hír erről nincs még.

    Dee ismétlem magam, aki ps3azni akar az ne 4et vegyen :) Én kijátszom amit akarok ps3on decemberig aztán go át ps-4re. Egy játék lesz ami miatt a ps3 is üzemelni fog a GT6. Mert annyira közel van a megjelenése maga a ps4hez, hogy kizárt rendesen játszani addig vele. Viszont ha kijön majd ps4re is a gt6 akkor megveszem rá és akkor végleg búcsú a ps3tól. Bár ezt sem mondták még, hogy lenne majd gt6 ps4re, sztem nem de bízok..talán.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák