Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowfax

    addikt

    válasz Brian_GT #44408 üzenetére

    végére ilyen 1 lövés lesz 1 troll kb és így elkezdeni 1 új kampányt Vagy félreértek valamit?
    A következő szint már az erősebb nehézségű fokozat lesz, tehát az ellenfeleket is nehezebb legyőzni. Ha Legendary-n is végigtoltad és a max. 40-es szinten vagy, akkor már nincs túl sok kihívás benne. Kivéve egyvalamit, de azt nem árulom el, mert még nem tartasz ott. :D

    Akár most is átválthatsz az elf csajszira vagy a törpre, mert a dúnadánnal elnyert pontjaidat az ő fejlesztésükre is fel tudod felhasználni, ehhez nem kell új játékot kezdeni. Persze rucijuk meg normális fegyverük nem biztos, hogy lesz, mert ha eladogattad, akkor kell nekik külön venni.

    Amúgy multiban milyenek a tapasztalataid??
    Szeretek multizni. Kivéve, ha egy csont kezdő próbál a legendary-s játékomban játszani, mert ő kb. 5-10 mp-ként meghal... :U De amúgy klassz a multija. :)

    de ki tudom választani, hogy én most vándorral menjek vagy éppen azt kapom akire van hely?
    Van 3 opció, hogy mi szerint mutassa a multiban elérhető játékokat. Az egyik, hogy a te szinteden legyen-e (pl. normal), a másik, hogy a választott karaktereddel mehess, ahol az foglalt, azt ne mutassa, a harmadik, hogy a történetben előrébb vagy ugyanott legyen a pálya, amit játszotok. Ha nem ugyanott vagy előrébb van a másik, akkor nem enged menteni!

    Amúgy egy közös kampányozásban nem lennél benne??
    De! Majd írj privit, ha aktuális. :)

Új hozzászólás Aktív témák