Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Ghard #44458 üzenetére

    Én is haladok vele, 7 óra játékidőt tettem eddig bele, most azt írja, 47%-on vagyok, nem tudom, mennyire reális, de szerintem nagyjából az lehet (most jutottam túl a szállodás részen, ahol az udvaron a kislány segít puskával az állványról - financial district).

    Már a launch party-n is azt beszélték az újságírók, hogy szerintük azért nem lehet teljes 10 pontot adni a játékra, mert igazából a műfaj sem újszerű, a sztorit sem először látjuk és szerintük is vannak hibái, de ugyanakkor mégis kiemelkedő és egy korszak kiváló összefoglalója, lezárása - mert valószínű az új konzolok új időszakot és azzal újszerű játékokat is hoznak majd.

    Engem nagyon sokszor a Half-Life 2-re emlékeztet, nagyon hozza azt az apokaliptikus hangulatot, az egyes csoportok összefogását és ugyebár ez is egy kényszerű utazás egy elpusztult világban. Jó ez, szerintem minden forintját megérte, tényleg nem mindnnap jön ilyen szinten kidolgozott játék, ahol ráadásul tényleg minden lövést kétszer meg kell gondolni, minden fegyver- vagy karakterfejlesztést előre megrágni és nagyon nyitott szemmel járni/gyűjtögetni. Valahol az új Tomb Raider-ben is ez tetszett, örvendetes, hogy a játékfejlesztők rájöttek, hogy el kell mozdulni a realitás felé és nem agyatlan hentelésre kell alapozni a mai címeket. Néha kell az is, de szerintem nagyon jó ez az irányvonal is.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák