Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    Sziasztok!

    Látom megint nagy game van kilátásban, ki kell próbálnom a The Last of Us-t. Move támogatás van benne élvezhető szinten?

    "Igen, nálam is a Half-Life 2 az örök 10 pontos, überelhetetlen játék."

    Nem szégyen a legjobbtól ellesni pár határozott fogást és ha valami, akkor a HL2 megmutatta, hogyan kell egy játék sztorijának, lehetőségeinek egymásra épülnie. [ csak zárójelben, azért ez sem feltétlenül a grafikájával fogott meg, főként az ep1-2 idejében, mégis azonnal telepítettem a black mesa-t és feltenném most is az ep3-at portal 3-at is! ]

    "a launch party-n is azt beszélték az újságírók, hogy szerintük azért nem lehet teljes 10 pontot adni a játékra, mert igazából a műfaj sem újszerű, a sztorit sem először látjuk.."

    Számomra a mai "nagy" címek kivétel nélkül egy bevált játék mechanikára épülnek. Hiszen pl a diablo szintű fejlődési módszer, hack és bossharc [ sem volt ] új keletű. Végül is mindegy, mert működik.

    "ugyanakkor mégis kiemelkedő és egy korszak kiváló összefoglalója, lezárása - mert valószínű az új konzolok új időszakot és azzal újszerű játékokat is hoznak majd."

    A legnagyobb félelmem éppen ezért az új konzolokkal a következő: esély van rá, hogy a fejlesztők ismét elmennek a látvány irányába, nulla saját tartalommal, új reformok, ötletek helyett. Kezdettől DLC-kre, fizetős extrákra építkezve... A gyenge [ valódi ] tartalom überelhetetlen mélységbe süllyedhet, különböző indokokkal. [ bízok benne, hogy ezúttal sem a fejlesztés nehézségei körül forognak majd a kreativitási problémák ] Természetesen a minél jobb kizsákmányolás érdekében. :(((

    [ Szerkesztve ]

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák