Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kanYe

    tag

    Mindenhol azt olvasom, hogy a PS3 játékkínálata nagyon szegényes. A francokat!!! Sok király game van a SONY masinájára is. Igaz, hogy az XBOX-ra több játék jelent meg, de hamarabb is startolt egy bő évvel. Szóval szerintem, most van annyi játék PS3-ra, mint tavaly ilyenkor XBOX-ra. És nem is akármilyenek: off-road autóverseny a Motorstorm személyében, gyönyörű kaland TPS (Uncharted!!!), leírhatatlanul gyönyörű lopakodós cucc (Metal Gear Solid 4!!!) és az XBOX-nak egyetlen játéka sincs ezekben a kategóriákban. Nem akarom lehúzni az XBOX-ot, mert lazán elfogadnék én is egyet, csak már egy kicsit unom, hogy leszarozzák a PS3 játékkínálatát, és nem úgy tekintenek rá, mint egy játékkonzolra, hanem mint egy médiacenterre, ami részben igaz is, de nyilvánvaló, hogy elsősorban játékra használatos. Hamarosan én is benevezek egy PS3-ra, bár mondjuk, még lehet bele telik egy fél évbe, mire összegyűlik a lóvé, de akkor is veszek egyet. Elsősorban a Metal Gear Solid 4 miatt szeretnék venni PS3-at (mondom ezt úgy, hogy még egyik részével sem játszottam, de már tetemes videó-anyaggal rendelkezem a sorozat eddigi részeiről beleértve a negyedik részt is), továbbá a Metal Gear Online miatt és az Uncharted, a Motorstorm, a Def Jam Icon (OK, ez van XBOX-ra is), meg Resistance, Little Big Planet…
    Szóval nagyon bele vagyok őrülve a PS3-ba, bár egy XBOX is jó lenne, de van még egy-két komoly oka annak, hogy PS3-at fogok venni. Először is azt hallottam, hogy a Microsoft ismételten elsőként szeretné szabadjára engedni az új generációs dobozos masináját és mindezt két éven belül, ami nem fog túl jól esni a jelenlegi XBOX tulajoknak, míg a SONY azt nyilatkozta, hogy min. 6 évet ad a gépnek, ami azért elég jól hangzik, bár, hogy mi fog megvalósulni belőle, azt nem tudom, de a Microsoft így első körben nem túl bíztató (bár, ha kompatibilis lesz visszafelé, de akkor is venni kell egy új konzolt). Továbbá fontos még az ingyenes Live (jó tudom, hogy az XBOX esetében nem olyan vészes a Live-ért fizetendő összeg, de az ingyen azért egy kicsit olcsóbb!), a beépített wi-fi, a BlueRay, amivel mondjuk momentán sz*rt sem érünk ilyen árak mellett, de akkor is van benne (tuti, hogy veszek hozzá egy-két filmet akkor is!) és talán a legfontosabb, a játékkínálat. Ami egyébként hozzám nagyon közel áll. Nagyon remélem, hogy a jövőben még jön néhány igazán színvonalas cucc (sokan az új God of War-tól várják a megváltást – biztos jó lesz, bár én nem gerjedek rá), ami tovább bővíti az amúgy sem szegényes kínálatot. A Yakuza 3-at várom a legjobban az előre bejelentett gamek közül (ÜTNI FOG!), meg a Killzone 2-t, meg Kojima új játékát (remélem nem fog leszerződni a Microsoft-al és nem fog nekik gyártani játékot... nehogy már minden exclusive game-t ellopjon a Microsoft a SONY elől, a SONY meg fizessen jobban a fejlesztőknek, hogy ne jelenjenek meg más konzolokra az exclusive gamek, így is sok sorozat vándorolt át a Microsoft-hoz, biztos sokat tejeltek).

    Ez már nagyon kikívánkozott belőlem. :K

    Szóval összegezve a dolgokat nem rossz ez a PS3, sőt!!!
    Igaz, hogy nekem még nincs, de eljön annak is az ideje!
    Remélem, hogy nem tűntem elfogultnak… komolyan csorog a nyálam az XBOXra is (Halo 3, Forza 2), de arra nincs MGS 4, Uncharted… egyszerre mind2t meg nem engedhetem meg magamnak, sokba lesz ez így is, mivel karácsony után tervezek beújítani egy LCD TV-t (szasanyi: nem veszek monitort, inkább egy 82 cm-es LCD-t).

    Szóval MINDENKINEK JÓ JÁTÉKOT A PS3-al!!! ;)
    Peace

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák