Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    Én is írnék picit a játékról :)
    Játszottam a 4. kivételével az összes Far Cry résszel. Az első anno nagyon szép volt, de az AI csalásai miatt sokszor az ablakon dobtam volna ki a lemezt, meg azért a sztori sem egészen kerek benne. Ezt leszámítva a kornak megfelelően jó játék volt.
    Az FC2 érdekes helyen játszódott (ugye Afrikában nem sok open world játék játszódik), a növényzet pusztítható volt, ellenben az AI ott is kegyetlenül csalt, mindenhonnan észrevettek, üldöztek 10 km-en át úgy, hogy nem lehetett lerázni őket, a már megnyitott őrposztokba is visszakerültek mindig. Aztán az egész játék kellemes barnás árnyalatban pompázott, ami hosszútávon zavaró volt, a történet meg megint tök hiányos volt, a barátok feleslegesen nyújtották a játékot, a fegyverek megvásárlására nem sok indok volt, meg ez a "dolgozzunk egyszerre két, egymással harcban álló frakciónak, közben malária meg minden" sem volt egészen jól megírva. Aztán a végéről ne is beszéljünk. Ja, és mivel nekem dobozosan van meg, ezért kb. 1 évig a multira fel sem engedett, mert csak (az Ubi is leszarta a panaszom), aztán mikor beengedett, volt vagy 4 üres szerver. De LAN-on iszonyat hangulatos játék! Főleg saját pályákon.
    A harmadik rész nagyon szép volt megint, nagyon jó megoldások voltak benne, a történet is elég izgalmasan indult, Vaas egy igazi rohadék volt, az egyik legjobb boss szerintem, aztán unalmas lett hamar. Vadászni nem volt kedvem, gyűjtögetni sem (nem motivált a játék eléggé), aztán voltak a "menj ide, öld meg, menj oda, öld meg őt is" küldetések, szerintem hamar ellaposodott. Ezen a begombázott doki sem segített, a teljesen logikátlan ending, meg pár meggondolatlanság miatt ez a rész sem lett a kedvencem.
    Szóval én a 4. részt már ezért hagyom is, mert bár máshol játszódik, mint a 3, de túl sokban hasonlít arra, ami nekem nem tetszett.

Új hozzászólás Aktív témák