Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Versus82 #6576 üzenetére

    Na, leszedtem én is a Killzone 2 demo-t, hasított lefelé, alig 20 perc alatt lent volt és települt is.

    Első benyomás: nagyon szép grafikailag, és a hangulata is ott van, remélhetőleg története is lesz és nem a szokásos sablon tárul majd elénk.

    Az első negatív dolog, amivel szembesültem azonban az az irányítás. Nem is a gombkiosztás, azzal szerintem semmi baj nincs, az általad említettel ellentétben nekem pont az alapkiosztás a kényelmes. Sokkal inkább a look-joy érzékenységével van a problémám. Tudom, állítható, de hiába toltam fel a sensitivity-t maximumra mind az x, mind az y tengelynél, ugyanolyan lomha maradt és gyakorlatilag alig tudtam ráérezni valamelyest a precíz célzásra a demo alatt. Nem értem, remélem a végleges verzióban ez azért normálisan fog működni, mert itt szerintem katasztrófa és igencsak ellehetetleníti az élvezetes játékot. Aki már játszott COD4-gyel, az tudja, mit jelent, amikor egy célzás precíz a játékban. Na, itt nagyon nem az.

    Ezt leszámítva a játék tetszik, simán vevő leszek rá, pláne, ha platinum árszint körül be tudom szerezni használtban, bár erre szerintem kisebb esély lesz, mert ha tényleg nagyot durran, akkor nyilván kevesebben fognak megválni tőle.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák