Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CarrGomm

    aktív tag

    Tegnap milyen bug "áldozata" lettem... Derbyn 3. vagyok, 1 kör van hátra. Az 1. kb fél pályával előttem, a 2. pont előttem a célvonalon. Valaki belémjön, felborulok, nyomkodom a resetet és egyszercsak vége a versenynek, nyertem!! :DD Egyből kaptam az üzeneteket: "cheater motherfucker, go to hell, fuck you, kick him" és még sorolhatnám... De szerencsére sikerült elmagyaráznom, hogy fogalmam sincs mi történt, mert 3. voltam. Az összesítő táblázatban 3 mp (vagy 0.3, most nem tom) volt a leggyorsabb köröm, gondolom az utolsó. :D
    Valaki írta, hogy látott már ilyet, aztán végülis nem kaptam egy kick vote-ot sem, el se hiszem, de jót röhögtem.

    Amúgy iszonyat sok bug van főleg a derbyben. Olyan is volt, hogy van az a kis kör az egyik pályán. Beveszem, majd valaki visszalök ugyanoda a kis körre, megfordulok, mert még egyszer nem megyek át rajta ugye, aztán a gép jelzi, hogy rossz irányba megyek lol, pedig nem vágtam le azt a kanyart. Így buktam már el első helyet is, mert ez előfordult többször is.
    Arról az ugratás utáni semmitől való felborulástól már nem is beszélek. Mintha valami láthatatlan akadályba ütköznék. Egyébként ha valaki jön utánam olyankor, ő is ugyanúgy felborul attól a láthatatlan valamiktől, de köv körbe már minden ok. Nekem is volt már, hogy az előttem levő felborult tőle, aztán utána rögtön én is ugyanúgy, de nem vele ütköztem és még lag sem volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák