Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vitruvius

    csendes tag

    paired but not connected.

    ezt irja ki a telefonom, miutan csatlakoztattam (volna) bluetooth-al a pcmhez. a pc latja, de a bluetooth-eszkoknel ugy szerepel mint egy rejtett ikon, ha rakattintok, akkor csak a 'Telenor_OneTouch - Tulajdonsagok' jelenik meg, ahol latom a a telo mac címet es azt h 'Kapcsolat: Hitelesitve', 'Utoljara csatlakoztatva: Jelenleg csatlakoztatva', viszont ezeken kivul mindenhol az van h 'Nem erheto el'.
    a droidhoz telepitettem mar a Bluetooth File Transfert, probaltam azzal kuldeni fajlt a pc-re, nem ment. a pcre feltettem a (medieval) Bluetooth OBEX File Transfer (PC) v1.2.1.1-et, az is szepen kiirta utana h not connected, azzal, h this device doesnt support the required service.

    az elozo telefonommal olyan faszan, gond nelkul mukodott a bluetooth, nemcsak a fajlatvitel, de a mappakban is tok szepen tudtam bogyoreszni. most nem csak nem tudok hozzaferni a onetouch-hoz, de a transfer sem megy. nota bene: usb-connect-tel mind a 2 hibatlanul (es persze gyorsan) megy.

    eleg melyen beleastam magam a gugliba, hatha a beallitas, rootolas, hianyzo app lehet a problem forrasa, de ugy tunik androidnal a bluetooth-nak ez a misztikus uzenete h paired but not connected blackberrytol motorolaig mindenhol elofordul, viszont engem kielegito megoldast pc-hez valo kapcsolatra sehol nem talaltam.

    persze adekvat h akkor az usb-t hasznalom, vagy az android manager agentet. DE: 1. az egyikhez kabel kell, a masikhoz wifi, es elofordulhat h egyik sincs a kozelemben 2. egyaltalan, mi a repaert fogadjam csak ugy el, meg ha van is alternativa, hogy a keszulekrol (ha nem is egyedi, hanem konstrukcio-hiba folytan) egy funkcio hasznalhatatlan??

    ha valaki mar megirta a tutit, akkor legyen mar oly jo h idelinkeli.

    egyebkent help needed

    koszi

Új hozzászólás Aktív témák