Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz Dany007 #2421 üzenetére

    Nincs lehetőség felhasználókat létrehozni, de elég jól lehet konfigurálni, hogy az alapértelmezett programokból mit lássanak a gyerekek, és mit ne. Az is állítható, hogy a jelszót mikor kérje pl. AppStore vagy in-app vásárláshoz (mindig). Egyéb appokat pedig meg lehet úgy válogatni, hogy jelszóval védhető opció legyen bennük (pl. böngészőt, TeCső klienst is találni ilyet). Korhatár is beállítható iTunes/AppStore letöltésekhez.
    Ettől függetlenül nálunk csak a fentiek egy részére van szükség, mert mindenkinek van már saját iPadje, ugyanis techb.zi apa mindig megveszi a legújabbat, illetve 2 évente a céges mobilnetre is kihoz egyet. :)

    Ami a méretet illeti, nálunk a legkisebben (6 éves) kívül mindenki a normál kijelzője szavazott, de neki pont nincs beleszólása. :N A "cuki faktor" nem játszhat szerepet a használhatósággal szemben (csak én hordozom sokat), emellett az Air hatalmasat lépett előre méret és súly tekintetében. A szolgáltatós beszerzés éppen most volt aktuális, és az asszony Airt kért Retina mini helyett. A legnagyobb lányomnak is az kellene (majd egyszer) a 3 helyett. Ősszel talán megkapja az enyémet, amikor váltok (?) az újra.

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák