Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz amulet #10028 üzenetére

    nem maradok annál, kipróbálnám már az új wp-t is, csak nincs alá számomra ideális telefon, ezért nagyon úgy néz ki, hogy i5s lesz a következő telefonom.
    azndroid fonton teljes lefedés van, nagyon olcsó kategóriák is, és a nagyszámok törvénye a magyarázat arra, ha esetleg többet kell belőlük javítani, de iphone fronton is akad probléma bőven.
    jellemzően azok térnek - illetve inkább menekülnek - vissza iphone/ios alá, akik a nem megfelelő, jellemzően az olcsóbb android vagy wp telefonokban keresik a konkurenciát, de ott pláne nem találják meg.
    engem ilyesmivel nem lehet megbántani, meg nem is szidott általam az ios vagy az iphone, csak nem teszem egy lapra a régi, 2011 októberi kiadású iphone 4s típust a(z) újabb és jobb androidos vagy wp telefonokkal, de ez érthető is. egrészt a sebesség nem minden, másrészt ios 7 alatt a 4s sem a régi már.
    nem akarom a 4s-t összemérni más típusokkal, nem is látom értelmét, akinem még megfelel, az használja bátran, mert valóban jó kis telefon, én eredetileg arra a felvetésedre reagáltam, hogy a 4s esetén nem lehet általánosságban kijelenteni, miszerint utána már senki sem akar androidot használni, mert ez legfeljebb akkor lehet igaz, ha adott személy olcsóbb/gyengébb android alól vált, és utána nem próbál ki androidos csúcstelefont.
    tényleg nem véletlen, hogy sok ember elégedett g2, one...stb alatt úgy hogy előtte i5, i4s...stb volt neki sokáig, nincs már akkora szakadék az oprendszerek, illetve különböző gyártók jobb típusai között, más szempontok számítanak már, egyedi elvárások, kompromisszum, illetve néha az elfogultság, ha más ok nincs...

Új hozzászólás Aktív témák