Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • buvartacsko

    addikt

    válasz Gsx-rr #10024 üzenetére

    az hogy nincs mögötte s betű, azaz tele van bugokkal amit javítanak majd az s verzióra. :)

    galaxys80: én meg azt unom, hogy állandóan mindenhol arról van szó hogy egy fillért nem ér a 6s, minek, ott a 6, a 6s semmivel se nyújt többet... én azt a telefont nem ajánlgatnám senkinek, főleg nem egy új belépőnek mikor ott a rengeteg hiba, a bendgate, a kamera probléma. már a régiek is ki vannak akadva az i6 miatt, úgy érzik át lettek verve, nem ugyanaz a minőség, ez talán igaz is. az s verziók mindig jobbak azzal IS hogy ezeket a gyermekbetegségeket javítják. nincs hajlás, nincs elmozduló előlapi kamera...

    i4nél ott volt az antennagate, 4s-re javították. 5nél kopott a szél, koszolódott a kamera lencse, 5snél kijavították. 6/6snél már tudjátok mi a helyzet. szerintem az vesz kényszeresen mindig sima számos telefont, aki szeretné hogy mindig csak a legújabbat lássák nála, más logikus értelmes magyarázat egyszerűen nincs rá, hogy miért akarja magát szívatni az ember egy béta verziós telefonnal. (ahogy én is tettem az 5-el, első iPhoneom volt, értelemszerűen ahogy az eddigi írásaimból már kiderült, hosszú távra terveztem, nem akartam "elavult hw"-t venni 4s képében)

    azért vagyok ennyire 6 ellenes, mert megszívtam már sima 5-el, kurva jó telefon volt persze, imádtam, de mégis voltak betegségei amik néha napján keserűvé tették ezt. én csak szimplán nem akarok másnak rosszat, főleg nem olyannak akinek azelőtt sose volt még iPhoneja. az ilyen embereknek nem értem miért kell azt mondani hogy nem éri meg a felárat, mert úgyis majd csak évek múltán lehet kihasználni de hát akkor már szar lesz mert ott lesz a hetes... nem, már most kihasználható a hardver, érezhetően sokkal bikább a cucc. én mindig csak olyat ajánlok másoknak amit én is megvennék, nos, a hatost ingyen se venném.

    sajnálom ha ez valakinek sértő, nem akartam megbántani senkit. remélem érthetően fogalmaztam meg, hogy mik a szándékaim. (szerintem érthető, miután a legnagyobb i6 fanok is leírták már hogy minimum 2x cserélve lett az i6juk, senkinek nem hiányzik egy ilyen hercehurca szerintem.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák