Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Katsu

    aktív tag

    válasz B-L-A-C-K #5045 üzenetére

    Mint írtam, mindenképpen ki akartam próbálni. Egy filmet sem azért nézek meg a moziban, mert Julcsi azt mondta, hogy jó. Hanem mert kíváncsi vagyok rá és majd én eldöntöm, hogy az igényeimet kielégítette vagy sem. :)

    @Rossi
    Nem akarom, hogy szét offoljuk a topikot, ezért nem kérlek meg, hogy fejtsd ki mit jelent nálad az, hogy üzleti felhasználás és "játéktelefon".

    Nem azért írtam le a véleményemet, mert viszályt szeretnék szítani a két "tábor" közt. Nem írtam semmi sértőt az IOS-ről.
    Viszont az biztos, hogy valami nem attól lesz üzleti telefon, mert kis hazánkban alig megfizethető. Amcsi társaink sem hiszem, hogy azért veszik mint a cukrot, mert ott csak üzletemberek vannak.
    Azt aláírom, hogyha valakinek csak apple termékei vannak, ide értve a gépét otthon, a tabletet és ami még lehet, akkor rettenet jól egyben lehet tartani a dolgainkat rajta.
    De tegyük hozzá, hogy sokaknak ez az állapot azért távol van.

    Kérlek, ezen a ponton álljunk meg. Ha szeretnéd, akkor folytassuk priviben. Bár megmondom őszintén, hogy nincs több mondanivalóm ezzel kapcsolatban, de szívesen elolvasom a te álláspontodat is és tiszteletben fogom tartani.

    Telefonálni szerettem vele. :)

Új hozzászólás Aktív témák