Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz #19708160 #6678 üzenetére

    Ha emlékeztek még pár hsz-emre akkor tudjátok, hogy ha valaki itt a topikban akkor én aztán biztos nem vagyok egy szifon fan, bár jellemzően van egy szifonom is (egyszerre mindig két telefont kell használnom).
    Nos erről a közvetlen bluetooth-os fileküldésről nincs igazán nagy véleményem, szerintem abszolút ne legyen hiányérzetetek. Egy barátommal többször csináltunk ilyet (inkább azt mondanám, szenvedgettünk vele), android-android (volt köztük samsung és sony, több típus is), illetve Blackberry és android között, és rendre így jöttek ki: "aha... most látja... elfogadod? nem, valamit kiírt... valami lejárt... mi járt le? nem tudom, indítom újra... várj még az előző képernyőn vagyok... próbáljuk nfc-vel... hogy kell? várjál, milyen opciót kell bekapcsolni? most akkor összeérintettük, de így kéne a kijelzőt is tapperolni? mit írt ki? nálad?" stb stb stb. Csak azért szenvedtünk vele, hogy kipróbáljuk. Meg az nfc-t, amit - legalábbis erre a célra - szintén meglepően nehézkesnek találtam.

    Mondanom sem kell, mind a kettőnk telefonján volt net, e-mailben átküldeni tetszőleges felbontásban kb semekkora gond nem lett volna, végül a legkézenfekvőbb megoldás a whatsapp volt, az kábé 2 másodpercet vett igénybe. (Ja, a vibert mind a ketten elutasítjuk, azt nem tudom.)

    Szóval, a BT-n való fileküldésnek én a magam részéről semminemű gyakorlati értelmét nem látom, csak nagyon ritka, életszerűtlen esetekben, pl szülők butatelefonjára egy csengőhangot feltenni, esetleg, de ma már a BT-n való fileküldést tömegigénynek nem mondanám.

Új hozzászólás Aktív témák