Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsuri89

    őstag

    Sziasztok Watchos tagok! :DDD

    December végén vettem magamnak az iPhone 6S Plus mellé egy 38mm-es Sport verziót, előtte nem hordtam órát, baromságnak tartottam az okosórákat, de ez az elméletem 180 fokot fordult.
    Csúcs szuper a cucc, sok esetben megkönnyíti az életem. Kicsit olvasgattam a fórumban, aztán többé kevésbé megtaláltam a magyarázatokat a kérdéseimre is.

    3.1.3 van az enyémen is, de nekem is merül, mint a tengeralattjáró... Éjjel 11-kor lehúzom töltőről, berakom repcsi módba majd reggel 8-ra esett 15-20%-ot, amit kicsit sokaltam, mert előtte a régi Watch OS-szel merült nagyon max 5%-ot a legrosszabb esetben.

    Azt néztem a feltöltött képeiteken, hogy mindenki kemény és nem fél a karcoltól. :DDD Alapból szeretem óvni a cuccaimat amennyire lehet, így beszereztem hozzá egy 700 Ft-os teljes borítású üveget, csak ettől nem lett annyira szép az óra, de legalább tudom védve van. Majd ha tudok rakok fel róla képet, egyébként Aliról rendeltem egy új fajtát, az legalább fényes műanyaggal van, talán nem lesz feltűnő az órán.
    Nektek nem karcolódik a kijelző? Szerintem a legnagyobb gyilkosa a kijelzőnek, amikor pulcsit, kabátot rávesszük és azok anyaga össze vissza mozgatja a felületén a szemcséket.

    Arra nem jöttem rá, hogy az óra belső tárhelyére milyen módon lehetne zenéket felrakni. Ha valaki leírja megköszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák