Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pomk

    őstag

    válasz Rage47 #8714 üzenetére

    Apple Pay-hez annyit, hogy pont ma reggel gondolkodtam a zuhany alatt erről. :D
    Az ötletem az lenne, hogy megszüntetem a kedves magyar bankomnál a bankszámlám (mai világban szerintem már semmi előnye nincs egy bankfióknak egy online bankkal szemben), és átviszem az csilliárdjaimat egy olyan külföldi bankhoz ami támogatja az Apple Pay-t. Első körben Ausztriai bankra gondoltam, de most látom hogy ott nem támogatják az Apple Pay-t...hmmm, fura. :F
    De lehetne mondjuk egy német vagy UK bank. Kérdés, hogy ebben az esetben a fizetésemet milyen valutában kapom? A munkáltatóm tud-e oda utalni? Ha igen, akkor mondjuk ha ők forintban utalnak, és a bankszámlám € alapú. akkor az átváltás miatt mennyit bukok rajta? Ill. még 2 fontos kérdés, de ennek majd utánanézek, hogy jelenleg hitelkártyát használok elég jó visszatérítéseket kapok a költések miatt. Kérdés, hogy ez külföldön is így működik? A másik pedig a csoportos beszedés. Pl. a Bakonykarszt Zrt. (veszprémi vízszolgáltató) le tudja-e emelni egy német számláról a havi számla összegét? :)

    És a legfontosabb ha már Apple Pay miatt váltanék, hogy feltételezzük hogy mindez rendben van és sikerül váltani, akkor M.O.-n tudom használni majd az Apple Pay-t? Ezt jól értem, hogy minden olyan helyen tudom használni ahol most a paypass-os kártyámat, vagy ez egy külön szolgáltatás ami itthon nem terjedt el és teljesen felesleges lenne ez miatt váltani?

Új hozzászólás Aktív témák