Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csori72

    aktív tag

    válasz atikó #5021 üzenetére

    biztos tudna saját munkájából adódóan bárki mondani olyan esetet amikor ez jól jönne, ezért én is a saját szakmám veszem alapul, ami autószerelő.

    van 1 autó amin hibakódot akarok olvasni. ez műhelykörülmények között nem probléma, mert akár asztali PC-vel is csatlakozhatok az autóra, csak megfelelő hosszúságú kábel kell, v BT adapter. viszont ott van a menetközbeni teszt ahova nem kellene nagy darabokat cipelni magammal. erre a tablet jobb választás mint a laptop mivel azonos képátlóval is csak a fele helyet foglalja a laptoppal szembe. droidra is elérhetőek a diag programok BT támogatással, tehát 1 droidos tablet jó választás lehet. erre így jó lenne az asus csak mivel nem működnek külön, 1 bejövő hívás esetén elszállhatnak a már lemért adatok. mérés végeztével viszont a telefont be lehetne dokkolni a tabletbe, átmenteni a hibák kijelzését, átküldeni autó tulajnak és szembesíteni vele, h miért is kell esetlegesen 100ezreket költeni az autójára.

    persze meg lehet ezt oldani másképp is (azaz jelenleg csak másképp lehet megoldani!), de ez 1 piszok kényelmes megoldás lenne! a tablet végezhetné a mérést, közben pedig nem lenne akadályozva a telefonálás sem.

    ..:: 1+TTTTT ::..

Új hozzászólás Aktív témák