Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • forgonati

    őstag

    válasz johnny82 #5206 üzenetére

    Hi! A topik hetek óta halott, nem néz erre a kutya sem. Most vagy mindenkinek ennyire jól megy a telefon, vagy az userek átmentek valahova máshova megbeszélni a gondjaikat :)

    Én RR-t használtam hónapokig, szerintem az az egyik legstabilabb rom, rengeteg beállitási lehetőséggel. De tényleg rengeteggel, már-már zavarbaejtően sokkal. A legutolsó ikonig testre tudod szabni. Az egyik gondom az volt vele, hogy az újabb releasekből kivették azt a funkciót, hogy külön ki-be tudod kapcsolni a kártyákat. Ez nekem nagyon hasznos, sokat használom. Végülis lehet nélküle élni, és lehet hogy valakinek egyáltalán nem is fontos. Az indok az volt, hogy a 1. SIM eldobálta az adatkapcsolatot, miután ki-be kapcsoltad. Lehet majd egy újabb release javitja ezt a bugot és ujra visszakerül bele.
    A másik a beépitett kamera alkalmazás volt, ami többnyire jól működött, de néha elszállt az AF, bizonytalankodott, és csak utólag vettem észre, hogy a kép amit csináltam, homályos lett. Szóval nekem nem volt túl megbizható. Viszont TWRP alól felraktam a gyári kamera appot, ami tökéletesen működött.

    Ezen kivül nem jut eszembe semmi, stabil rom, minden működött rajta. Én most a gyárin vagyok, ki akartam próbálni hogy milyen az utolsó 3.1.0 de lehet ha megunom, visszamegyek RR-re. A gyári közel sem annyira testreszabható.

    Ja és már van CM14. Lehet majd megpróbálom azt. XDA-n sokan irják hogy szuperül fut, bár még vannak bugjai. Majd kinövi.

    [ Szerkesztve ]

    Keelah Se'lai!

Új hozzászólás Aktív témák