Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz Xero #1127 üzenetére

    De nem csak a térképek a programok mérete is folyamatosan nő a frissítéssel, pl. játékokés, de az OFFICE program is ,nyilván kijön az új MS office, akkor kompatibilisnek kell lennie vele. De pl. Skypban is bejönnek új funkciók, szerintem ez természetes, hogy fejlődik az egész é akkor az új játékokról nem is beszéltem. Ez az élet rendje a folyamatos fejlődés, új fukciók és akkor még az új korábban nem használt programokról nem is beszéltem.

    De nekem ugyanez volt a Nokiamaps-an is, hogy minden frissítéskor nőtt a térképek mérete. Mind a teleatlas, mind a topmap esetén így van, ha jól tudom ezek a nagy térkép előállítók. És akkor nyilván már elvárás hogy kimondja aaz utcaneveket egy térkép ezen a szintetizátoron is folyamatosan javítanak, ezzel is nő a méret.
    De szerintem természetes, hogy javítanak pontosítanak valamit pl. földutakat, körforgalmakat tesznek be, akkor kb. 5-10%-kal nő a méret, én ezt elfogadom. Csak itt a környékemen ami egy 9 ezer fős Budapest melletti község, az utóbbi időben 4 évben lett egy M0, 4 új bekötút épült, 3 felüljáró, több helyen bicikliút és 4 helyen körforgalom, többhelyen sebességkorlátozást vezettekbe, furcsa lenne ha nem nően a térképek mérete, nem?
    És pl. Hollandiában is folyamatosan épülnek, bpővülnek az autópályák, bicikliutak, új hidak, bevásárlóközpontok, lakóparkok épültek, úkj metró, az utóbbi 8 évben amióta rendszersen ott járok.
    Nővéremnek odaadtam a kb. régi Wayteq X850-es GPs-t, még 2010-es térkép volt rajta, hát ott a környékükön egy csomó utat, körforgalmat nem ismert fel, mondjuk úgy ahogy azért lehetett navigálni, de kellett a frissítés rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák