Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz joey04 #1310 üzenetére

    Áh, én évek óta ezt mondom...
    De igazából erről is "mi" tehetünk. A piac az, ami megveszik a minél vékonyabb telefonokért. 6mm, 7mm? És már tized mm-eken megy a versengés... Vicc.
    Én is amellett vagyok, hogy csináljanak inkább 2-3mm-rel vastagabb telefont, mert szvsz az 1cm-es határ még pont jó, de akkor tegyenek bele vastagabb és egyben nagyobb kapacitású akksit.
    Lekerített élekkel akár egy centiméter vastag telefon se hat durungnak. Ellenben ha ennek köszönhetően megduplázódna az üzemidő senki se bánná a dolgot.

    Én mértem a régi LG-m-ben 3mm vastag az akksi! Mondjuk az így is 1cm vastag... de vegyük az i6-ot. 6, akárhány mm vastag. Ha hozzáadunk még 3mm-t akkor is jócskán 1cm alatt marad ellenben dupla akksival! Ki a francot érdekelne az a plusz 3mm, ha a telefon nem 1-1,5 napig bírná, hanem 2-3 napig!?
    De nem tartom lehetetlennek, hogy az i6-ban lévő modul még 3mm vastag sincsen...
    Persze amíg mindenki rá van buzulva a készülék vastagságára, vékonyságára addig tökmindegy... Úgy néz ki nagyobb marketing ereje van a vastagságnak, mint az üzemidőnek...

    Egyébként a 6+ még jó, hogy tovább bírja. A hardver gyakorlatilag nem foglal több helyet benne, mint a sima i6-ban, ellenben jóval nagyobb az alapterülete, amin jóval nagyobb akksi elfér.

    @akoska07:

    Soha nem szabad semmit a megjelenés napján megvenni! Várjál minimum 3-4 hónapot, olvasd a szakmai fórumokat nézd meg mik a tapasztalatok és csak azután vegyél ha már mindent tudsz a készülékről.
    Semmi értelme elsőre beleugrani egy ismeretlenbe... akármikor előjöhetnek fejlesztési / tervezési hibák vagy akár csak szoftveres probléma és akkor ott fogsz szívni vele... Ez pár hónap alatt kiderül sőt akár még javítás is kijöhet rá ennyi idő alatt ha esetleg tényleg lesz valamivel gubanc.

    Ha jól emlékszem az i5-nél is volt valami festés kopási probléma az első szériával... Ami miatt többen visszaküldték a készüléket... a második szériával már nem volt ilyen gond...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák