Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz Jaffa75 #1354 üzenetére

    Persze... Nem is azért mondtam. Csak hogy hiába van frissítés ha semmit nem ér. :)
    Egyébként 120k volt a P a megjelenéskor függetlenül. Azért annyira nem az olcsó kategória, hogy így fossanak rá. De az se lett volna baj ha nem jön frissítés, hiszen én még mindig a gyárival használom. De ha már jön akkor legyen használható.

    iPhone-nál is vannak bajok persze. Én ott leginkább azt nem értem, hogy a frissítés mért okoz a telefonnál általános lassulást is. Mert az okés, hogy a régi telefon is megkapja az új fícsöreit és azok lassabbak egy régi készüléknél mint az aktuális csúcsnál.. Okés. De amúgy a komplett rendszer mért lassulna be tőle?
    Mert ugye droidon a frissítés a legtöbb esetben - ha sikerült jól megírni - még sebességnövekedést is hoz, de ha nem is lassulást biztosan nem.

    Mindegy, engem annyira nem mozgatnak a frissítések egyik gyártónál se. Én úgy veszek telefont, hogy abban a pillanatban, amiben éppen megvehető számomra tökéletes legyen.
    Nem pedig úgy, mint ahogy sokan csinálták androidnál, hogy megveszik a gagyi legolcsóbb Samsung szart, majd fél évig várják a frissítést, mint a messiást, hogy végre ne akadozzon a telefon és használható legyen. Ennem nem igazán látom értelmét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák