- Szárba szökken a Galaxy Buds 3 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 frissítésgaranciát, a 16 szép rendereket kapott
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- KuKirin G4 - a sebesség ára
- Az Apple is mesterséges intelligenciával turbózza fel a teljes kínálatot
Hirdetés
-
A Samsung elkezdte árulni új Micro LED tévéit
ph A vállalat elsőként az Egyesült Államokban küldi boltokba a friss Micro LED televíziókat, amelyek nem lesznek kimondottan olcsók.
-
UbiForward24 - Hosszabb játékmenet videón az Assassin's Creed Shadows
gp Sokak által a Japánban játszódó új rész az idei év egyik legjobban várt alkotása.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
Anyámmal kitanulmányoztuk, szájhagyomány útján a tuti lecsó eltevést. Mi csak teljesen natúran esszük, nem teszünk bele semmit, csak paprikából, hagymából, paradicsomból, és némi disznó zsírból áll, persze egy kis sóval fűszerezve. Zsírral kell csinálni amúgy is, kicsit többel, mint az azonnal fogyasztani valót. Amikor be van töltve az üvegbe melegen, akkor addig kell tunkolni, amíg nem jön föl a lé fölé a paprika, esetleg még egy kis levet lehet rá még önteni, majd amikor kihűl, a tetejére feljövő zsír lezárja a cuccot légmenetesen. Eddig 8 éves volt a legrégebbi amit találtam itthon eddig, nem tudom, hogy tudott így elbújni, de semmi baja nem volt. Lekvárnál ha kis fehér penész volt rajta, egy ujj vastagságnyit levettünk a tetejéből azt jó van az úgy, meg hát csórók voltunk amúgy is. Még élek.
Egyébként szinte örök érvényű dolog, hogy amíg az üveg teteje be van szívva, addig a végtelenségig jó felbontás nélkül. Felbontás után a lekvárt a hűtőbe kell tenni. A megcukrosodott méznek sincs semmi baja, aki folyékonyan szereti, egy kis ideig langyos(és nem meleg) vízbe teheti az üveget, és vissza enged ettől. Én cukrosan is szeretem a mézet, mert így sokkal több mézet lehet tenni a vajas kenyérre anélkül, hogy lefolyna róla. Ha csak folyékony méz van, akkor vastagabban kenem a vajat, és miután rátettem a mézet, gyorsan az ujjammal össze turmixolom a cuccot, és szintén nem folyik le olyan könnyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Elektromos autók - motorok
- Szárba szökken a Galaxy Buds 3 Pro
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- UbiForward24 - Prince of Persia: The Sands of Time Remake csak 2026-ban
- Ubisoft Forward 2024 - Az összes bejelentés egy helyen
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen