Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyulavezir

    aktív tag

    Elnézést kérek az uraktól, hogy így kívülről, ismeretlenül bele merek szólni a beszélgetésbe, de a kezdetektől olvasom ezt a topikot és biztosra veszem, hogy a következő telefonom egy passport lesz, de azt hiszem eljött a pillanat, hogy kérdeznem kell:
    a vezeték nélküli töltés az igazából miért is jó, azon kívűl, hogy nem kell hagyományos értelemben töltőre dugnod a telefont? Mert ugye, ha hívnak, le kell venned a töltőpadról és így megszakad a töltés, ami kötve hiszem, hogy jót tesz az akksinak, a madzagos megoldással szemben, ahol ugye töltés közben is nyugodtan telefonálhatsz. Szerintem egy töltési ciklus alatt 4szer 5ször megszakítani a töltést majd újra kezdeni marhára nem egészséges. Persze attól még valóban kényelmesebb este csak ráhajítani a padra aztán töltsél, de itt meg jönnek a további negatívumok, a túlzott melegedés és az energiapazarlás.
    Szóval szerintem nem meggyőző így ebben a formában ez a megoldás, majd később, amikor már nagyobb távolságból is fog ez menni, akkor talán, de addig semmiképpen sem.
    Természetesen ettől még mindenkinek szíve joga, hogy lelkesedjen érte.
    Köszönöm a figyelmet. :-)

Új hozzászólás Aktív témák