Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz sasa134 #3664 üzenetére

    Egy tollvonás és kihúzzák a drótokat. Symbiannal megéltem amikor nem talált szervereket! Gyakorlatilag megölték. Ennek is ma azt mondják ennyi és x hónap múlva meg fogjuk unni és lépni kell.
    Sasa hiába mutatom meg. Sajnos azoknak akiknek készülnek a telefonok, azoknak ez nem kell. Nevén nevezem az illetőt, de ez túl széles, miért fura az alakja, sok a gomb miegymás. Hogy fogom meg szelfihez. Insta van, még nem volt messenger addig fúúú erre az sincs? Viber miegymás, ergo ha egyetlen dologban nem tud kiszolgálni, már nem kell. Mert a többi ember ott működik és ami ott alapvető az itt nem és nehezen vagy bugosan oldható meg. Akiben látok fantáziát, hogy átállna annak meg sok, ennyi minden nem kell, elég neki egy olcsó droid MO-ról. Nem olyan régen valamit kellett csinálni a telón és tudod mennyire rá lehet pörögni erre a bedobod a háttérbe előrehozod másol beilleszt stb. Az volt rá a reakció, lassabban nem tudom követni. Ennek a személynek pont elég volt a wp 8.1 a maga csodálatos "folytatás..." felirataival.
    Jolla? Azzal is mi lett? A nagy vihar gyorsan elcsendesült. Sztem meghalt.
    A gondolatmenetet folytatva akarok én olyan telefonba nagyon sok pénzt ölni aminek a rendszere nem biztos, hogy életben marad? Mert most ez jutott az eszembe. A PP most oké, de kell nekem ilyen hírek mellett újra BB? 808-nál ez meg volt és 1 éves volt kb amikor már a rádió sem ment rajt server hiány miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák