Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • malnabokor

    senior tag

    válasz DJosef #1206 üzenetére

    #1204 Bevallom, én az üzemidővel vagyok legkevésbé kibékülve, első napomon (mivel tényleg mindent kipróbáltam és folyamatosan ment) fél napot bírt ki, amúgy elég gyakran használva (telefonálás, egy kis internet megosztás, GPS, 2 óra netezés) se bír egy teljes napot. Kicsit jobban kímélve, tehát ha valaki dolgozik és nincs annyi szabadideje mivel vége az egyetemnek (mint nekem :)) akkor kibírhatja az egy napot.

    DJosef: iPadem van, így ismerem az iOS-t, valamint a WP-vel is tisztában vagyok, tehát ilyen háttérrel próbálok meg válaszolni :)

    -Értesítések abszolút rendben vannak, csak úgy, mint iOS-en, a hatalmas előny szerintem ott van, hogy ennek van LED-je ugyanis megkapod a facebook értesítés iOS-re, világít a képernyő, majd 1 perc után elalszik, nincs nyoma az értesítésnek. A Z10-en villog a LED így elég ránézni a telóra, és tudod, hogy valami történt :) ugyanez érvényes a hívásokra, SMS-re, skypera.

    -Offline navit írták, én mondjuk Waze-t használok, keveset fogyaszt mobilnetről.

    -Vibert nem próbáltam, de nekem működnek az androidos portjaim. (de helyette meggyőzheted az ismerőseidet, hogy a nyáron majd váltsanak BBM-re :)) -így neked se kell a Viber ;)

    -egy BlackBerrynek az email kezelés? Erre született :D De viccet félretéve Exchange fiókként be kell rakni, és tökéletesen működik.

    -Első droidos portom a Skydrive volt ma, működik rendesen.

    A negatív tapasztalatot fentebb említettem, az üzemidő, de kétlem, hogy az iPhone jobb lenne ebben. Még egy dolog, hogy a copy-paste műveletekhez még nem szoktam hozzá, de ez idő kérdése. Az alkalmazáskínálathoz én úgy álltam hozzá, hogy a droid 700000 appja itt is elérhető ;]

    Minden esetre én csak ajánlani tudom, és remélem a válaszaim megfelelőek voltak :)

    köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.

Új hozzászólás Aktív témák