Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joeypapa

    tag

    válasz Polarstar #20944 üzenetére

    fehéret+mélységeket "lehetett' állítani,arra állt le rendszerint az alkalmazás,kb minden más meleltt,a filterezést monjduk nem mondom,hogy nem értem meg,de rögtön a fő sorba,kép alá? mintha nem volna fontosabb dolog annál...mindegy,szóval ami ott volt kint és nem kellett menüt ugrani miatta az ment,csak lassan,a többi leállított.az fv-ben biztosan volt expo(bár szerintem FXben is,de nem mélyítettem a tudásom) ott viszont valami más volt a probléma ami súlyosabb volt az FXnél,mert az FX egy ideig még fent volt "hátha még azért kell' alapon de az fv azonnal ment le.

    A nokiát ne is említsd,én N8-cal '11-ig kenderbe vertem bárkit a közelemben,amiket meg az utóbbi időkben kihoznak a lumiákkal...hihetetlen :)) ott szerettem meg igazán a "mobilos képészítést" (a programot nem ismerem)

    egy szónak is száz a vége,szerintem nem éri meg feltenni ezeket a programokat,bár nem próbáltam mindet,de ezeknek a használata közben oda minden amit szeretünk a BB-ben,olyannyira laggos és lassu a kezelés,mint egy android 2.2-es rendszer minion rush-t játszva. ( remek hasonlat :C )
    mindenképp megéri kivárni a 10.3-at,eléggé szimpatikus az eddig látottak alapján a kameraapp-tuning.

    "Censorship tells the wrong story..."

Új hozzászólás Aktív témák