Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kárátékutyá

    őstag

    Aki vissza akarja tenni a régi rendszert, annak feltettem Mega-ba a 10.2.2.1531-et STL100-2/3 készülékekre valót. Innen le tudjátok tölteni.

    A menete legyen ez szvsz. Nyomsz egy wipe-ot az új rendszeren. USB-vel összedug, megvárod míg a BBLink felismeri a telefont, kinyomod a BBLinket. Ne a letöltött rar-ból telepítsd fel, hanem csomagold ki egy meghajtóra, és az így kapott fájlt indítsd el. Ha rám hallgatsz, ne beckupolj, lakd be elölről, és NE tegyél rá robotot.

    A 10.3.1 a Passportra (esetleg talán a Classicra) lett írva, se a Z10-emen, se Z30-amon nem muzsikált olyan rezzenés és hiba mentesen mint a 10.2.2 OS. A BB teljesen az apple filozófiáját követi, tehát régi vasakra is feltehető az új OS (igaz így kapsz egy középkategóriás droid laggos készüléket) , és nem rest ugyanolyan vasakkal is kiadni új középkategóriának kikiáltott készülékeket 8amik egyenlőre még csak kémfotókon láthatóak) amikkel 3 éve is kiadott. Elhiszem hogy a túlélésért harcol, és valószínűleg ez a módja. Akinek ez kevés annak ott a Passport, ami nem is drága (tényleg nem), csak azért a mérete miatt nem mindenkinek gyere be.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák