Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zol2

    tag

    Úgy látszik, hogy én szerencsés vagyok az STL100-1 készülékemmel. Az akksi-töltési bugot leszámítva semmi gondom nem volt a kezdetektől (tavaly augusztusban vettem).

    Február elején tettem fel egy 10.3.1 leak-et autoloaderrel, újra belaktam nulláról, így a hivatalos frissítés 5 MB volt mindössze (OTA frissítés, wipe nélkül). Én nem érzek lassulást, nincs hívásfogadáskor "utórezgés" sem.

    Igaz, én nem a készüléken és nem a SIM kártyán tartom a kontaktjaimat, hanem ingyenes felhő-cuccot használok (Fruux Basic, ezt használom naptárra is (ha ide kattintva regisztrálsz, Te is és én is ingyen share-t kapunk)), IMAP-pal szedem az e-mailjeimet gond nélkül, képernyő-feloldáskor a kép-szám megoldást használom, így azzal a problémával, hogy nem jön fel a billentyűzet, nem is találkozhattam. A böngésző sebességével sincs gond. Az akkuidő nálam is javult a frissítéssel (már a leak telepítése után pár nappal).

    Nem védeni akarom a BB-t, mert megértem, hogy mennyire kiakasztó lehet egy-egy olyan hibába futni, amelyekre panaszkodtok. De nekem a 10.3.1-gyel szinte új telefonom lett, amivel nagyon elégedett vagyok. Az egész rendszer (már a 10.2 is) olyan, mintha rám szabták volna; értem ez alatt, hogy annyira logikus a működése és felépítése, hogy nem kellett "tanulnom" a használatát, minden ott van és úgy funkcionál, ahogy az számomra ésszerű.

Új hozzászólás Aktív témák