Hirdetés

  • Ilyen lehet a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

    ma Renderképek mutatják meg a Samsung júliusban megjelenő új felső kategóriás okosóráját.

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • john33

    csendes tag

    Tegnap este átvettem a Tpontban a teljesen original bontatlan dobozú Z10-est, oldalt a címkén Magyar Telekom Plc felirattal.

    Tegnap este csak rátettem a töltöre, sim nélkül, ma délutánig rajta volt a töltőn. Mondom, munka után akkor ezután elkezdem belakni, töltőről le, sim kártya bele, bekapcsolás, kezdte az alap beállításokkal, pinkód, wifi, stb. majd jött hogy van rá frissebb softver, kb 350 mb, le is jött wifin, fel is telepítette, azóta eltelt 5 óra, és megy a Szoftverfrissítés - Frissítések keresése, és csak forog körbe körbe...sim kártyát kivettem/visszatettem, akksi ki - be megvolt, újraindítások, stb. de ennél tovább még sosem jutott a rendszer...ezen állapotban nincs teljes fagyás, felülről le tudom húzni a "rolót", sim nélkül segélyhívás indítható, de ennyi...

    Olvastam itt a topicban, hogy hasonló helyzet (t-s frissítés ota) vagy 2 óráig csak ment körbe körbe a frissítések keresése, de ez normális szerintetek még hogy 5 órája semmi sem történik (wifi működik ellenőrizem a Galaxy S3-sal)??? Itt van valamiféle hard reset vagy valami, amivel újra indul az egész vagy várjak ki tudja meddig, hogy elindul-e valaha a rendszer? Mi a teendő???

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák