Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz koby11h #56620 üzenetére

    Nem véletlenül van az, hogy rokonok előtt nagyon de nagyon mélyen hallgatok arról, hogy tudok Windowst telepíteni meg összerakni egy gépet, hibát keresni stb.
    Egyébként én nem fix árazást használok, mert többször rábactam már azzal, hogy ok, 2 ezerért feltelepítem, aztán 3-4 óra múlva még ott sz0ptam random kékhalálokkal, vagy hiányzó driverekkel és hasonlók. Ezért jobb szeretek utána árat mondani, mert ha utólag mondok nagyobbat az rendszerint visszatetszést és háborgást kelt. Ugyanez van az ilyen "még ezt meg azt rakd fel, 2 perc" kérések, hogy beleintegrálódnak a végső árba.
    Az anyagi helyzetét is figyelmebe szoktam venni, ha azt látom, hogy stócolja a dellát, akkor merek kicsit többet kérni, a templom egerénél meg inkább még engedek a szokásosból is.
    Együtt a kettőtre is volt már példám, és amikor mondtam h ok, tegye le az asztalra az elsőnek az árát (nem teszem el csak lássam h megvan) addig hozzá sem fogok, akkor én voltam a szemétláda meg a bizalmatlan meg az akkor hagyjuk... én is így gondoltam h akkor hagyjuk is, mert akármikor belementem ilyenbe az azt jelentette h akkor már együtt a kettőre ihatok hideg vizet.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák