Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz KROK640 #56687 üzenetére

    Az attol fugg amugy. Pl ott volt az egyik srac. Nagyon jofej volt, nagyon szerettuk, de nem volt a legelesebb kes a fiokban, az biztos.
    Nalunk volt a LAN party, nyari szunet elso heteben, szepen meg volt mondva, hogy a menete az lesz, hogy pentek suli utan mindenki leciheli a szarjat, osszedugdossuk, megegyezunk a jatekokban, telepitgetunk, halozatot beallitunk, szoval minden szart megoldunk amit ilyenkor kell, hogy szombaton neki tudjunk esni a mindennek. Ezen felul mondtam mindenkinek, hogy mivel faterral ugy dontottunk, hogy megszereljuk a csengot egy hettel elotte, ezert a csengo nem mukodik, ugyhogy csorgessen meg ha indul, vagy irjon messengeren vagy valami es par percenkent kinezek, mert ha uvoltozik, nem fogjuk hallani (kaputol bo 15 meterre volt a szoba, ahol a jatek lesz, a mellekepuletben)
    Emberunk a mienk melletti parhuzamos utcaban lakott, ket mod volt a megkozelitesre:
    a) kb 300m, hepehupas foldut megfeleloen rohadnagy kovekkel, felhomalyban gyalog vegigsetalni rajta konkretan veszelyes volt (falu szeli utolso ut)
    b) kb 600m, hibatlan minosegu, par eves aszfalt
    Emberunk csorog, most indul, gep mar talicskaban. Gyors fejszamolas, gep nelkul gyal par perc alatt ideer, akkor 10p mulva kinezek, meg onnantol mondjuk 3-5 percenkent.
    Ugy egy ora mulva, mikor mar a falu tulvegen lako haver is ott volt es nagyban kabeleztunk, kezdett gyanus lenni, hogy van valami gaz. 1,5 ora mulva mar konkretan aggodtunk, ugyhogy ket csapat a ket uton elindult megkeresni vagy a sracot vagy a hullajat.
    Megtalaltuk, termeszetesen a folduton, zihalva, izzadva, mint egy diszno, kb 50m-t tett meg.
    Neztunk ra, hogy mi a szar van, aztan elmondta a logikat:
    - Gepet berakta a talicskaba, hogy konnyu legyen hozni
    - Mivel gyorsan oda akart erni, ezert ugy dontott, hogy a folduton jon

    Mivel a foldut nagyon razta a gepet meg a monitort, megijedt, hogy baja lesz, ugyhogy kitalalta, hogy ugye a problema az, hogy szar a talaj, ezert utodik egymasnak meg a talicskanak a monitor meg a gep, tehat a megoldas:

    Hat alafog a talicskanak, megemeli, es elhozza ugy! Allitasa szerint mire odaertunk mar bo 10 metert sikerult igy megtennie, de az utolso emelesnel durvan rakta le, odabaszta, ugyhogy megijedt, hogy igy se jo, azota gondolkozik, hogyan tovabb.
    Mondom, havazzeg, forduljunk meg, latom mar picit meg vagy menve, ugyhogy atveszuk a dolgokat, toljuk oda az aszfaltozott uton. De hat az hosszabb! ...Jo, akkor toljuk itt lassan. De az nem jo, mert a sok kis kavicson ugy is razkodik! ...Jo, akkor most megoldom a problemad, 5p es jovok.
    Ne tudjatok meg, milyen fejet vagott, amikor visszamentem egy sima paplannal es atpakoltam ugy a cuccokat, hogy ne utodjenek oda mindennek, aztan egy aljas-lapos kis felvigyorral elkezdtem tolni azt a szart hazafele. :DDD

    ui.: Eletemben nem lattam a szuleim es a tobbi havert egyszerre ugy rohogni, mint mikor ezt elmeseltuk. :D

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák