Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31600896

    törölt tag

    Az itt a baj, hogy a sok félrevezető, a netről lehalászott képekkel hirdető, közben meg lepukkant termékeket eladni akarók, akik sz.rért - h.gyért mástól alkudozva megveszik a műszaki cikkeket, ámde 2x-3x-os FIX áron újra meghirdetik, a jófogáson sosem ütik meg a bokájukat, pedig párnak kijárna egy kemény zakó. Bizniszelnek évek óta... Egyszer nagyjából megsaccoltam mennyit kaszálhatnak havonta így, ha pl. minden dologra rátesznek mondjuk 15 ezret és havi 5-7 hirdetése van, akkor a nyereségük körülbelül 100 ezer forint. Ha el is adja. De amíg sz.r van veréb is van. :U

    Egyszer én is beleszaladtam egy ilyen majomba, a képeket teljesen újnak nézett ki a hifi, hazahozta a GLS, kibontottam és egy ép eleme sem volt a rendszernek. Kopott, koszos, rozsdás, ázott, lehasznált berendezés volt. Csalódott voltam, de írtam az ipsének, hogy nem ezt vártam. Válasz: Egyéb kifogás?
    Aztán mint aki jól végezte dolgát szépen letiltott a jófogáson, nem tudtam neki többet írni. Ennek már több éve, azóta többször nicknevet váltott ahogy néztem, de még mindig csinálja egyre arcátlanabb árakon, ferdítő szöveggel ezt a bizniszt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák