Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz 3shae #89896 üzenetére

    A rend kedvéért ide írom a hirdetésed tartalmát, mivel egyes pontjaihoz tanácsokat fűznék :
    Elavult Acer Core 2 Quad gép OLVASS!

    Szép állapotú szinte karcmentes házban Q6600, 2x2GB 800-as egyforma modulok 160 hdd gt220
    VISZONT;
    - elavult architektúra (LGA775)
    - elavult USB 2.0
    - maximum 4 GB DDR2 memória
    - alaplapon olcsó kondik (nem a megbízható szilárdtest kondenzátorokkal van szerelve, mint a hasonló felépítésű és szolgáltatású, kategóriájukban is jobb alaplapok.
    - processzor teljesítményéhez képest magas fogyasztás (TDP: 105 W)
    - zsúfolt, rosszul szellőző PC ház, ami vélhetően hangos is, ha a maxiális teljesítményen kell dolgoznia a processzornak
    - HDD: 160 GB vélhetően SATAII,HDD teljesíténye és kondíciója 100/100 % rendben van.
    - PC ház ugyan szépnek mondható, és könnyen szerelhető, de ebben ki is merül minden pozitív tulajdonsága
    - nVidia GT220 128 bites DDR3-as 1 GB memóriákkal szerelt maximum DirectX 11 PCI-e videokártya ma már nem sok mindenre elég, még ha van rajta HDMI, DVI-I, D-sub kimenet is a megjenítő eszközök számára. Ugyanis ebben a rosszul szellőző házban csak idő kérdése mikor melegedik túl, és megy tönkre.
    - és végül, az elavult és megbízhatatlan ATX tápegység (vadiúj Akyga) miatt nem tudni, hogy mekkora mértékben károsodtak már szép csendben a gép elektronikái, vagyis még mennyi idő van hátra annak élettartamából.
    Köszönöm ha elolvastad!

    Ez egy baromira őszinte hirdetés, de így kb senki sem fogja megvenni.
    Egyrészt aki ilyen gépet keres, az nagyon jól tudja, hogy ezen nem lesz USB 3.0, meg hogy gyakorlatilag 2009-es felső középkategóriát kap. Nyilván tisztában van a fogyasztásával és azzal h SATAII HDD várható egy ilyen gépbe, ennyiért, ahol csak az SSD többet érne mint 7000ft...
    És végül az utolsó bekezdésed ami szerintem totálisan elriasztja még azt is, aki pont ilyet keresne : Konkrétan nekem az jön le, hogy ez a gép egy időzített bomba, ami már holnap reggel is elfüstölhet.

    Aki pedig nem retro vagy más kifejezett céllal keres ilyet csak egy nagyon olcsó gép kell neki, szintén el fog riadni a nagyon sok elavult, megbízhatatlan, hangos stb kifejezéstől. Van retro C2D-m, tudom k b mivel jár egy ilyen gép, de mire elolvastam a hirdetésed nekem is elment minden kedvem attól, hogy megvegyem.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák