Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    válasz elszabi #104042 üzenetére

    a wishről még egyszer nem bátorkodtam vásárolni, viszont ebayről már egy csomó csomag jött wishes cimkével... vagy az más cég? Ebayről egyébként sok webáruház csomagja szokott jönni, többek közt gearbestes, tomtopos is.

    (#104348) NandorHUN: jó dolog a háznál egy pulzoximéter, segít észlelni egy csomó betegséget... Nekem van egy ilyen, illetve van egy teva által bevizsgált, hazai boltból vásárolt is. Vagy egyformát mutatnak vagy max. két százalék eltérés van köztük. Szerintem használható lehet egy kínai gép is... ha nagyon alacsony az érték, lemegy mondjuk 90% alá, akkor azt észlelni lehet vele és lehet kérni a kivizsgálást, az oxigénszint pontosabb meghatározása meg főleg ennek okának felderítése meg már tényleg az orvosok dolga.

    (#104367) elszabi: a kínai csomagok túlnyomórészt repülőn érkeznek, ott meg sarkalatos pont a tömeg. Nem elég, hogy kifizeted az elem árát, még a (lentebb említett lámpa esetén) három AA elem kb. 60g-ra vonatkozó szállítási költsége is téged terhel, ami alapesetben kb. 190Ft, ha nincs semmi kedvezmény. Nyilván egy nagy webshopnak jó kedvezményei vannak, de akkor is számottevő az elem hazai árához képest.

Új hozzászólás Aktív témák