Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • htc07

    addikt

    Megjött a "nokia" bluetooth fülesem :C (képre katt és bejön a link)

    [link]

    igen, nokia van ráírva, nem bluetooth. :D

    Ilyen az eredeti csomagolása, az enyémen nem szenvedtek sokat: egy fehér matricával le van ragasztva a nokia felirat a dobozon. ;] Viszont dobozostól küldték.

    Régi tűhegyű nokiás töltővel lehet tölteni, a csomagban volt még egy USB-nokia töltő és egy fali adapter, valamint egy aszimmetrikus agybadugós füles, aminek a hangzása a rémes és a borzalmas között van félúton, de a szintén ebayről rendelt eredetinek hirdetett sony fülhallgatómmal normálisan szól.

    Volt még mellette használati utasítás, amin szerintem jegyzettömbben rákerestek a 'nokia' kifejezésre, és kitörölték ahányat találtak. Példamondat: "Connecting People and the Original Accessories logo are trademarks or registered trademarks of Corporation. tune is a sound mark of Corporation." :DDD

    Súlyra túl könnyű, szerintem elég gagyi akku van benne.

    Ja még annyi hogy belső hangerőszabályzója van, ergo ha nyomkodod a hangerőgombot akkor nem a telefonon (vagy egyéb csatlakoztatott eszközön) állítgatja a hangerőt, hanem magának. Sluszpoén, hogy fordítva vannak bekötve a hangerőgombok, a fentebbivel lehet halkítani. :DDD

    Egy szó mint száz, arra a célra megfelel, hogy ne kelljen mindig előtúrni a zsebemből a telefont és lerángatni a kesztyűmet, ha számot akarok tekerni. Amúgy féláron vettem aukción ugyanettől az eladótól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák