Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Rájöttem (ha már ez a téma most és olvasgattam a tapasztalataitokat), hogy mi a bajom a kínából rendeléssel, legyen az ebay, gearbest, bg, vagy bármi. Alapvetően ugye azért rendelünk onnan valamit, mert töredék áron kapjuk meg máshoz képest. Ez eddig jó is, de hogy az ár alacsony maradjon, ezért (én legalábbis) ingyenes vagy aprópénzes szállítással kérjük.

    A probléma pedig itt kezdődik (nálam).

    Kitalálok a konzumidióta fejemmel valamit, hogy az kell nekem. Kattogok rajta, nézegetek reviewkat, olvasgatok, stb. Elhatározom, hogy megveszem, rászánom magam, kifizetem a súlyos párszáz forintokat, aztán ott vagyok, hogy oké, a pénz eltűnt, de nincs még előttem semmi. És másnap sincs. Harmadnap se. Következő héten, az utáni héten sincs, végül pedig már csak reménykedek, hogy megérkezzen és ne kelljen kardoskodni, hogy figyu, megették a postások a multitoolom, pedig kb annyira finom, mint egy index.

    A legjobb az lenne, ha rendelés után elfelejteném, hogy mit vettem, aztán csak meglepődnék amikor érkezik. Alternatíva lehet persze még, hogy berendelek minden szart és akkor folyamatosan jön valami, de csak azért nem veszek 1$-ért távirányítós csótányt, hogy örüljön a szívem, mert mikulás megint bedobott egy csomagot.

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák