Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tonyrulez

    őstag

    válasz TRob1 #157024 üzenetére

    6 colos "féltégla" telefont nem szívesen applikálnám rá a bicómra, ha nem esik le akkor is feszengenék tőle hogy mikor akar megugrani és kettétörni, főleg ha nem sík aszfalton megy az ember, hanem földúton is. (Bicótúrára nem is viszek csak butatelefont ami elfér nyereg alatti tasiban). Emellett ennek a kijelzője rendesen olvasható direkt napfényben, amit okostelefon maxra csavart fényerőn sem tud elérni. Utóbbi ráadásul merülne, melegedne rendesen, és mondjuk egy 40 fokos nyári hőségben nem szívesen tenném ki pár órára a napra. Nameg ha elered az eső... Elég egy csepp a speaker-be és azonnal tönkre tud menni (tapasztalat), ezt meg pohár vízben hordva is használhatod. A rendes kompúter könnyebb, tovább bírja akksival.
    Nekem iGPSport iGS50E van. Egy gombnyomás bekapcsolni, mégegy elindítani a rögzítést, végén ugyanígy leállítom, gépre dugva ott a térkép+adatok. Sokkal kevésbé macerás mint telefonnal rögzíteni, pedig azt is próbáltam :)
    Pontosnak nem pontosabb mint egy telefon, de nagyon közel van hozzá, drágább Garmin már meghaladja. És még mindig pontosabb mint a kerékátmérő alapján kalkuláló olcsóságok.

    [ Szerkesztve ]

    4 8 15 16 23 42

Új hozzászólás Aktív témák