Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    válasz Zsoleszhun #185202 üzenetére

    Bocsánat, nem válasz akart lenni :N

    Kacatbeszámoló:

    UFO lámpa LED: [link] régen jó ötletnek tartottuk UFO lámpák felszerelését a házban, csak ugye abban oldalra világít az izzó, így a szoba egyik felében sötét van. Na ez arra jó, hogy kiszereled a foglalatot, ezt berakod a helyére és akkor ez a cucc lefelé fog világítani, egyenletesen világítja be a szobát. Mágnessel rögzül a lámpatestbe, adnak a vezetékek összekötéséhez ilyen csíptetős "csokit", úgyhogy a beszerelés egyszerű és gyors. Elég jó fénye van, nem vibrál. Már volt egy ilyenem, pár évig használtam, de elromlott. Most vettem újra egyet.

    Roidmi F8 Lite szűrő: [link] két darabos pakk, plusz egy kis portalanító ecsetet is adnak hozzá. Teszi a dolgát, szorosan illeszkedik a helyére.

    Tartásjavító: [link] ilyenem szintén van már egy. Ez a mostani a régihez képest sokkal silányabb minőség (a régit talán banggood-ról vettem). XXL-t rendeltem, mert az volt a legnagyobb. Hát egy 6 éves gyerekre éppen jó. Utólag láttam az értékelések között, hogy sokan erre panaszkodnak, használhatatlanul kicsi. Maga a cucc egyébként ajánlott lenne részemről, csak nem konkrétan ez, és nem innen.

    Mikroszálas kendő: [link] jó vastag, erős és puha kendő. Messze nem olyan jó nedvszívó, mint ahogyan azt a képek és a leírás sugallja, tehát nem szárazoló, nem fogja szárazra törölni az autót. Mosáshoz viszont jó lesz.

    Fúróba fogható kefe: [link] nekem a zöld-fekete van. Elég kemény sörtéi vannak, nem vagyok benne biztos, hogy jót tesz a szöveteknek, kárpitoknak. Egyszer próbáltam, eddig nem győzött meg, de majd még próbálgatom.

    Toocki USB-C kábel "100W" [link] egy 2 méteres A-C kábelt vettem, kár volt. Egy Redmi Note 12 Pro 5G-m van, 67W-os gyorstöltéssel. A gyári kábellel ki is jelzi a 67W töltési módot a telefon, ezzel a kábellel csak simán gyorstöltést ír ki. A kábel kijelzője pedig max 10W-ot mutat töltés közben (100-at ki se tudna írni, mert csak két számjegy van).

    Telefontok: [link] ezt benéztem, mert sima RN12 5G-hez rendeltem tokot, nem pedig Pro 5G-hez. Ezért a kamera kivágás vagy a bekapcsoló gomb helye sem pontos, az alsó hangszórónak nincs is kivágás.. de egyébként amíg megjön az új tok, tudom használni. Minősége átlagos. A mágnese az gyenge szerintem (eddig mondjuk mindegyiknek az volt). Már évek óta csak ilyen tokokat használok, random eladóktól. Az ilyen bőr tokokkal nem szokott baj lenni. Amik viszont mindenféle mintásak, azok gagyi anyagból vannak, csúszós, a kihajtásnál hamar megtörik, csúnya lesz.

    Szivargyújtó helyére USB: [link] Astra G-be nem passzol, faragni kell ezen is, meg a helyén is ahova bemegy, nem az igazi. Van rajta ki-bekapcsoló "gomb", nem nyomó- hanem érintős. Ha kikapcsolom, akkor nem tölt és nem is világít. Nem mértem mennyivel tölt, de a telefon kiírja, hogy gyorstöltés.

    Szemöldök csipesz: [link] elég masszívnak tűnnek, remélem bírni fogják a használatot.

    [ Szerkesztve ]

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák