Új hozzászólás Aktív témák

  • solti

    senior tag

    válasz AndrewBlase #92785 üzenetére

    Gratula a nyereményedhez!
    Viszont, ha utántölthető kapszulában gondolkodsz már most, inkább add el! Nem biztos, hogy jó példaként, de olyan mint a tintasugaras nyomtatás: olcsó gép, drága használat és minőségi eredmény. Ha olcsóbb tintát (kávé) használsz, akkor az eredmény is szarabb lesz és máris nincs értelme az egész technológiának amit használsz.
    Ha olcsón akarsz kávézni, igyál szarvasi kávéfőző vagy hasonló botrányos vackokból (esetleg kotyogós, ez jó, csak melósabb), viszont ha jót akarsz inni, annak ára van. Dolce gusto (vagy akár a nespresso) elég jó kávé, és a sok száz forintos kávéházi kávékkal érdemes összehasonlítani, és így már nem is drága. Persze ha nincs igényed erre, mert iszol napi 8 híg kávét, mert ezt szereted (nem gond), akkor viszont ez nem neked való és célszerű eladni, vagy ünnepnapokra tartogatni;)
    Nekünk van dolce gusto és nespresso is, az előbbi a tejes cuccokra nagyon jó az utóbbi meg a rövid kávékra.Ízre összehasoníthatatlanul jobb mint egy hagyományos kávéfőző, de az ára is megvan...

    Elnézést a hosszú offért

Új hozzászólás Aktív témák