Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz leslien #12058 üzenetére

    Azt ne felejtsd el, hogy a rabláncos függő S4 nem fog annyit érni, és eladhatatlan lesz annyiért mint a független magyar garis példányok. Én pl S4-et biztos nem vennék szolgáltatósat, még ha kapok letiltás elleni garanciát akkor sem. Tehát csak akkor cseréld, ha meg akarod tartani. Viszont annyira új, hogy nem tudni hogy ezek a jelenlegi lagok, akadások egy kiforratlan szoftver eredménye, vagy valami drivernek, hardvernek köszönhető, ne adj isten egy technológiai hibának. Az I9500 Octa-s verzió már most jó, az I9505 meg keményen botladozik.
    Én még nem cserélnék. Új Nexus nem lesz idén remélhetőleg, és a Telenor kínálatában is jó ideig ott lesz az S4, szóval én mindenképpen várnék, és nem kapkodnék. 4 hónap múlva se fogod kevesebbért eladni az N4-et, illetve nem annyival kevesebbért, mint amenyivel ez idő alatt csökkeni fog az S4 ára. Szerintem őszre be fog kacsintani 150k környékére a magyar garis független.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák