Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    A mai nappal távoztam a Nexus 4 táborból. ;)
    A rendszer egyébként tetszett, mert pattogós és villám gyors volt, a zenei rész minősége prémium szint, ahogy az anyagminőség is. De sajnos olyan infókat kaptam egy belső LG-s kollégától ami arra következtetésre juttatott, hogy el kell adnom. Már a kezdetektől nem voltam megelégedve a vételi minőséggel (Telenor), és bár volt mindig térerő, a beszéd minőség telefonálás közben Note2 után zavart. Aztán feltettem egy progit a play-ről ami a Wifi és a 3G vétel erősségét méri, és szinte sehol sem volt 50% felett. Aztán jött az LG-s infó, hogy az ázsiai példányok (sokat kapott Magyarország) és a svájciak is térerő problémával küzdenek, és csak alaplapcsere segít rajtuk. Nem mondom, hogy az enyém is érintett volt, lehet egy Telenoros Praktikumos példánnyal is hasonló lett volna a vételi jel erőssége, de 120k-t nekem nem ért volna meg, hogy ezt kiderítsem, ráadásul egyik Telenorban sem volt raktáron. Nem akartam kockáztatni.
    Egy szó mint 100, eddig is félve vettem LG-t, de ezek után biztos nem fogok többet. Az első LG-m, az Arena is a maga korában rendkívül sok problémával küszködött, bár nekem mákom volt vele. Alapvetően a Nexus 4 egy jó telefon, de ez a térerő és vételi minőség probléma számomra beárnyékolta azt a bizonyos "prémium" érzést.

    További szép napot nektek, és problémamentes használatot! :R

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák